Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Τεχνικαι τουριστικαί ναυτιλιακαί εισαγωεξαγωγικαί εμπορικαί επιχειρήσεις Κ.Ζαρμπής Α.Ε. ξεκίνησε την δραστηριότητά της την δεκαετία του 1960 με την ανέγερση πολυκατοικιών και σταθμών αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας. Ο ιδρυτής της, Κων/νος Ζαρμπής, υπήρξε άνθρωπος με πηγαίο πάθος για τις οικοδομές, την κατασκευή και την αξιοποίηση των κτηρίων γενικώς, στα οποία αφοσιώθηκε με πίστη και συνέπεια από τη νεαρή ηλικία ως το τέλος της ζωής του.Την αγάπη του αυτή μετέδωσε στα παιδιά του, τα οποία συνεχίζουν σήμερα το όραμά του, με τις ίδιες αξίες.

Το 1999 η εταιρεία μετονομάστηκε σε ΔΑΚΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Ε. Τις δεκαετίες 1980 – 2010, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην κατασκευή, ανάπτυξη και αξιοποίηση επαγγελματικών ακινήτων, κυρίως γραφείων αλλά και εκθεσιακού κέντρου, σταθμών αυτοκινήτων και καταστημάτων. Μεταξύ αυτών και το πρώτο πολυόρωφο κτίριο εμπορικών χρήσεων μεταλλικής/σύμμεικτης κατασκευής στο κέντρο της Αθήνας το 2001-2003. Σήμερα, παράλληλα με τα παραπάνω, η εταιρεία επεκτείνεται στην ανέγερση συγκροτημάτων κατοικιών σε παραθαλάσσιες περιοχές της Αττικής.

AΣΦΑΛΕΙΑ

Στα έργα μας πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η ασφάλεια της κατασκευής (αντισεισμικότητα, πυροπροστασία και αντικλεπτική θωράκιση) με γνώμονα αυτήν επιλέγουμε τις πιο άρτιες τεχνικά λύσεις και επενδύουμε στην ενδελεχή έρευνα για επιλογή των πιο άρτιων λύσεων, των κατάλληλων υλικών και καλύτερου εξοπλισμού.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στα έργα μας αποτυπώνεται ο συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής ο οποίος επιτυγχάνεται μέσα από τους κώδικες της άρτιας τεχνικής κατάρτισης και της δημιουργικής αφοσίωσης στην υψηλή ποιότητα. Το κάθε έργο γεννιέται μέσα από το όραμα ενός ανθρώπου και πραγματοποιείται μέσα από το πάθος όλων μας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Από τη δεκαετία του 1960 πρωτοπορούμε υλοποιώντας ιδέες καινοτόμες προς τα ελληνικά δεδομένα, όπως η κατασκευή του πρώτου πολυώροφου υπογείου σταθμού αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας το 1967 και το πρώτο πολυόρωφο κτίριο εμπορικών χρήσεων μεταλλικής/σύμμεικτης κατασκευής το 2001-2003, στο κέντρο της Αθήνας.